Nieuws.jpg

Terrassen open:

Personeel van de Drie Gezusters in Groningen onthaald met daverend applaus. ‘Alle tafeltjes zijn ongeveer wel gevuld, de eerste drankjes zijn naar buiten gegaan’

Sinds woensdagmiddag 12.00 uur mogen de terrassen in Nederland onder voorwaarden weer open. In Groningen werd terraspersoneel onthaald met ‘een daverend applaus’, aldus Sander Hoekstra, assistent-bedrijfsleider van De Drie Gezusters op de Grote Markt.

,,Alle tafeltjes zijn ongeveer wel gevuld, de eerste drankjes zijn naar buiten gegaan”, zegt hij. ”De vaste gasten zijn er weer, mensen die er al zeven maanden op gebrand zijn om lekker te socializen. Maar we zien ook veel nieuwe gezichten. Het weer is fantastisch. Het is 17 graden, heel aangenaam. Nog een uurtje en dan hebben we het zonnetje vol op ons terras. We hadden geen betere heropening kunnen bedenken.”

Ook op andere plekken in Groningen genieten mensen op het terras van de zon. Zoals hier, bij café De Koffer in de Nieuwe Blekerstraat.

Voorwaarden

Voor de opening van de terrassen gelden een aantal voorwaarden. Zo moeten mensen zoveel mogelijk blijven zitten, contactloos betalen en zich van tevoren registreren. Entertainment op of rond het terras is uit den boze. Aan een tafel zitten maximaal twee mensen op 1,5 meter afstand. Tenzij het gaat om personen uit hetzelfde huishouden en kinderen onder de 12 jaar. Zitten aan een tafel is sowieso verplicht.

Bron: Dagblad van het Noorden

Meyer beheer b.v.

Horeca exploitatie & vastgoed

Meyer Beheer B.V.
Horeca Exploitatie & Vastgoed

Pottenbakkerstraat 30
4871 EP Etten-Leur

Stuur ons een bericht

U bent al geverifieerd.
Moment geduld...