PERSBERICHT: LAURENS MEYER GEEFT MEDEWERKERS EEN MIDDAGJE VRIJ - Meyer beheer
18966
post-template-default,single,single-post,postid-18966,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-9.5,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive
 

PERSBERICHT: LAURENS MEYER GEEFT MEDEWERKERS EEN MIDDAGJE VRIJ

PERSBERICHT: LAURENS MEYER GEEFT MEDEWERKERS EEN MIDDAGJE VRIJ

Vrije zomerdag als bedankje voor personeel

Door de aanhoudende warmte heeft Laurens Meyer, één van de grootste horecaondernemers van Nederland, besloten om zijn medewerkers van alle vestigingen in eigen beheer vandaag een middag vrij te geven. “Een mooie zomer zoals deze hebben we een lange tijd niet gehad. We beseffen ons maar al te goed dat de enorme drukte en aanhoudende hitte veel vraagt van onze toegewijde collega’s.”

.

Vrije middag op heetste dag
Voor Meyer Beheer is niets belangrijker dan zijn medewerkers. Zij zijn het gezicht van de zaak en zorgen er iedere dag voor dat de gasten niets tekort komen. “Al onze zaken zijn 364 dagen per jaar geopend. De enige dag dat we dicht zijn is voor het personeelsfeest,” legt Laurens Meyer uit. “Om even tot rust te komen en af te koelen is er besloten dat iedereen vandaag op het heetst van de dag vrij heeft. Als je als werkgever goed voor je personeel zorgt, zorgen zij goed voor de gasten.”

Welkom vanaf 17:00 uur
Onder het eigen beheer van Meyer vallen de horecagelegenheden Drie Gezusters in Groningen, Luden Amsterdam, Het Oude Politiebureau in Ede, 3 Zussen Tiel, Tres Tapas Tiel en de Moeke vestigingen in Nijkerk, Rhenen, Enschede, Delft en Breda. Op deze snikhete gaat het om ruim 200 medewerkers die tot 17:00 uur thuis mogen blijven. “We willen hiermee onze collega’s op de vloer een blijk van dank en waardering geven, zodat we met elkaar ook de komende weken de schouders er onder kunnen zetten.” De ruim dertig verpachte zaken die ook onderdeel uit maken van Meyer Beheer maken zelf de keuze of ze hierin meegaan. Onze gasten zijn uiteraard vanaf 17:00u weer van harte welkom!