NADAT WE ALS EERSTE MET SUSHI IN BREDA KWAMEN WILLEN WE NU DE OPVOLGER VAN DE SUSHI GAAN INTRODUCEREN: DE POKE BOWL - Meyer beheer
18151
post-template-default,single,single-post,postid-18151,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-9.5,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive
 

NADAT WE ALS EERSTE MET SUSHI IN BREDA KWAMEN WILLEN WE NU DE OPVOLGER VAN DE SUSHI GAAN INTRODUCEREN: DE POKE BOWL

NADAT WE ALS EERSTE MET SUSHI IN BREDA KWAMEN WILLEN WE NU DE OPVOLGER VAN DE SUSHI GAAN INTRODUCEREN: DE POKE BOWL

In het pand waar tot voor kort Neri Sushi zat, komt binnenkort het eerste Poké Bowl concept in Breda!

Na 9 mooie jaren op de Ginnekenmarkt sluit Neri Sushi haar deuren. Afgelopen zondag was het sushi restaurant voor het laatst geopend. Pachter Anver Friedman geeft aan een nieuwe uitdaging gevonden te hebben waar hij zich volledig op wil richten. Na jarenlange gastvrijheid en passie voor sushi houdt het dan echt op. Nieuwe plannen voor het pand zijn er desondanks al wel. Meyer Beheer BV gaat het eerste Poké Bowl concept van Breda openen, 2 Bredase ondernemers gaan de zaak exploiteren.

Neri Sushi bedankt al haar gasten voor de mooie ontmoetingen en de relaties die zij de gedurende jaren hebben opgebouwd. Eigenaar Anver Friedman komt oorspronkelijk uit Israel, waar hij met zijn vrouw op dit moment ook twee kinderen heeft wonen. Hij heeft daarom de keuze gemaakt bij zijn gezin te kunnen wonen en zijn oude werk als piloot weer op te pakken.

Neri Sushi was gevestigd aan het Ginnekenmarktje op nummer 12. Het pand krijgt een geheel nieuwe invulling. Meyer Beheer BV gaat het eerste Poké Bowl restaurant van Breda openen. Ondernemers Johan de Vos (Boerke Verschuren) en Jop Mommersteeg gaan de zaak pachten.

Poké Bowl is een traditioneel gerecht uit Hawaii, waar verse vis in blokjes en groente centraal staan. In een Poké Bowl zit voornamelijk jouw favoriete vissoort, gemixt met verse gezonde ingrediënten.

Tags: neri sushi
Tags: