MOEKE LANCEERT EIGEN GIN LABEL - Meyer beheer
19416
post-template-default,single,single-post,postid-19416,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-9.5,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive
 

MOEKE LANCEERT EIGEN GIN LABEL

MOEKE LANCEERT EIGEN GIN LABEL

Op vrijdag 4 oktober wordt Moeke’s eigen gin gelanceerd.

Met heel veel trots kondigt Moeke de lancering van haar eigen gin aan. Dat Moeke en gin een goede match zijn, is onderhand wel bekend. Niet alleen dankzij het grote assortiment aan gin merken dat Moeke in huis heeft, maar ook vanwege de diverse ‘perfect serves’ en mooie bijpassende garneringen.

Moeke’s meisjes zochten samen naar de ultieme smaakbeleving. Eigenwijs, gedurfd, en pit zijn kenmerken die Moeke heel belangrijk vindt. Dit proef je terug in haar gin! Moeke’s meiden zijn van het begin tot het eind nauw betrokken geweest bij het distileer proces.

Moeke zegt altijd “bescheidenheid siert de mens”, maar in dit geval maakt die bescheidenheid plaats voor gepaste trots! In de Moeke Gin zijn maar liefst negen ingrediënten verwerkt, waaronder: engelwortel, violenwortel en anijszaad. Dit resulteert in een aromatische gin waarin vooral lavendel en jeneverbes goed te ruiken zijn. De smaak is vol, rijk en zacht, net als Moeke’s karakter.

Moeke’s meisjes zeggen “we zijn al zo lang bezig met het ontwikkelen van deze gin en de bijzondere fles, het is echt ons kindje geworden. Dat maakt het extra spannend om te zien hoe onze gasten er op reageren”. Moeke heeft het volste vertrouwen dat het een groot succes gaat worden, want wie houdt er nou niet van een goede gin & tonic?

BIJZONDERE FLES

De Moeke gin gaat gekleed in een stijlvolle en hippe fles. Wie Moeke een beetje kent, weet dat zij vele kanten heeft. Daarom moest de fles bijzonder en niet standaard of één van vele worden. Soms is Moeke conservatief, maar haar ondeugende kant zie je terug in het ontwerp van het etiket.

OOK PER FLES TE KOOP

Je kunt de gin natuurlijk bij Moeke drinken, maar deze is ook per fles te koop. Leuk als cadeau voor de feestdagen!

Bron: @ 2019 MOEKE