Moeke bemachtigt plek in de Café Top 100! - Meyer beheer
19082
post-template-default,single,single-post,postid-19082,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-9.5,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive
 

Moeke bemachtigt plek in de Café Top 100!

Moeke bemachtigt plek in de Café Top 100!

De Misset Café Top 100 wordt jaarlijks georganiseerd. Dit jaar staan er weer twee Bredase cafés in: Moeke en de Beyerd. Moeke behaalde de 24ste plek en de Beyerd plek 75. In het verleden werd de Beyerd zelfs twee keer eerste!

Moeke
Al sinds 1893 vindt je Moeke aan de gezellige Ginnekenmarkt. Dit (eet)café is dus al ruim een eeuw een begrip in Breda. Iedereen komt graag bij Moeke over de vloer. Voor een lekkere kop koffie, een broodje of om ’s avonds lekker aan te schuiven voor het diner. Er hangt altijd een gezellige sfeer. Onlangs lanceerde Moeke ook nog haar eigen Blond speciaalbier! Een fris goudblond, licht biertje vol smaak.

Even langs bij ons Moeke dat betekend: gezelligheid, heel veel eten, een goeie borrel en lekker keuvelen. En dat is bij Moeke precies zo! Je kunt hier 7 dagen per week terecht. Redenen genoeg om met trots te kunnen zeggen dat (ons) Moeke op de 24ste plek is geëindigd in de Misset Horeca’s ‘Café Top 100’! Moeke kreeg mooie complimenten van Misset Horeca zoals: “Het nette personeel is zeer vriendelijk als ze ons ontwaren en het net vrijgekomen tafeltje wordt direct leeggeruimd. Het is druk, maar ze blijven alert en we krijgen álle aandacht. Knap hoor.” én “De medewerkster van dienst is goed op de hoogte van het assortiment en doet aanbevelingen. Een groot compliment voor Moeke van ons.” Wij zijn trots op deze mooie prestatie! Gefeliciteerd Moeke!

met trots kunnen wij zeggen dat (ons) Moeke op de 24ste plek is geëindigd in de Misset Horeca’s ‘Café Top 100’!

Bron: Stappen en Shoppen