Meyer Beheer aan stuur Burger King Nederland - Meyer beheer
18560
post-template-default,single,single-post,postid-18560,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-9.5,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive
 

Meyer Beheer aan stuur Burger King Nederland

Meyer Beheer aan stuur Burger King Nederland

 

BREDA/ETTEN-LEUR – Meyer Beheer van ondernemer Laurens Meyer gaat in Nederland de Burger King-restaurants franchisen. Het horecabedrijf doet dat met BKNL bv. Het tekende daarvoor vrijdag een masterfranchise overeenkomst met Burger King Europe GMBH (BKE).

Ondernemer Laurens Meyer geeft aan zeer verheugd te zijn over de deal. Hij spreekt van ‘zeer bekend en sterk merk’, dat volgens hem tot nu toe ondervertegenwoordigd is geweest in Nederland. “Wij gaan in nauwe samenwerking met de bestaande franchisenemers vaart maken met een snelle expansie en landelijke dekking om daarmee te voldoen aan een groeiende behoefte van de consument”, aldus Meyer.

Over het aantal restaurants dat Burger King wil openen kan Meyer nog niet veel zeggen. “De verkrijgbare locaties, compleet met alle vergunningen, bepalen hoeveel nieuwe Burger Kings we kunnen openen. Het is nu dus nog heel moeilijk te zeggen, we zijn net aan de inventarisatie van de mogelijke locaties begonnen.”

Het management team van BKNL krijgt op dit moment vorm. De dagelijkse leiding komt in handen van Hans Miete en Jeroen Verhoeven. De laatste is verantwoordelijk voor de financiële zaken. Het hoofdkantoor van BKNL B.V. is voorlopig gevestigd in Etten-Leur.

Burger King, opgericht in 1954, is de tweede grootste fast food hamburger keten ter wereld en heeft op dit moment ongeveer 60 restaurants in Nederland. Wereldwijd zijn er meer dan 16.000 vestigingen in meer dan 100 landen.

Bredavandaag, 27 januari 2018