Langs de afgrond - Meyer beheer
15577
post-template-default,single,single-post,postid-15577,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-9.5,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive
 

Langs de afgrond

Langs de afgrond

Ondernemer Michel Bijs balanceerde op het randje van de fincanciële afgrond. Zijn restaurant-club Havana in Utrecht boekte stevig verlies. “Ik viel diep, maar maak nu weer winst.”

Blind Beginnen
Het verhaal van Michel Buijs zal veel collega’s bekend in de oren klinken. Je stort je vol enthousiasme op een nieuwe uitdaging, maar al snel blijkt de realiteit minder rooskleurig dan verwacht. De omzet blijft achter, de inkoopkosten rijzen de pan uit en achter de schermen openbaren zich verborgen gebreken. Voor je het weet, steven je op een financieel debacle af, want je rendement blijft hopeloos achter bij de verwachtingen. Waar ben je aan begonnen?

Klik hier voor het hele artikel