Drie nieuwe restaurants voor Burger King in Rotterdam

Met deze nieuwe Burger King-restaurants creëert de hamburgerketen ruim 200 nieuwe arbeidsplaatsen in de regio Rotterdam. De opening van deze restaurants zijn onderdeel van de Nederlandse uitbreidingsplannen van de fastfoodketen.

Hans Miete (Managing Director van Burger King Nederland): ‘We hebben er ontzettend veel zin in om deze gloednieuwe Burger King restaurants te kunnen openen in Rotterdam en Capelle aan de IJssel. De stad groeit, het aantal toeristen per jaar neemt toe en we hebben toplocaties kunnen bemachtigen. We willen iedereen in de buurt van Rotterdam onze Whopper kunnen serveren en met deze restaurants zijn we daar een grote stap dichterbij.’

Burger King

200 personeelsleden nodig

Ook HR manager a.i. Marlies van Gogh is razend enthousiast over de komst van Burger King naar de regio Rotterdam: ‘Gaaf om in korte tijd drie restaurants te openen in de omgeving van deze bruisende stad.

Inrichting restaurants

De restaurants worden allemaal sfeervol ingericht en voldoen aan de eisen van deze tijd met voldoende stopcontacten en gratis WiFi. De restaurants krijgen daarnaast orderkiosken zodat gasten zelf hun bestelling kunnen invoeren en nog sneller in hun burger kunnen happen.

Burger King

Over Burger King

Burger King is in 1954 opgericht en is de op één na grootste fastfood hamburgerketen ter wereld. Er zijn meer dan 16.000 locaties in ongeveer 100 landen en Amerikaanse territoria.

Bijna 100 procent van de Burger King restaurants zijn in eigen bezit en worden geëxploiteerd door onafhankelijke franchisenemers, veelal familiebedrijven die al decennialang actief zijn.