Nieuws.jpg

De Drie Gezusters pioniert verder in verduurzaming

GRONINGEN- De Drie Gezusters op de Grote Markt pioniert verder in verduurzaming door mee te doen in het project Groningen Vergroent.

Dit project, geïnitieerd door Groningen City Club, Gemeente Groningen en Grunneger Power, zorgt ervoor dat ondernemers in de Stad inzicht en advies krijgen op welk vlak zij energie kunnen besparen.

Door energie te besparen, en de opbrengsten daarvan te investeren in de verduurzaming van het pand, worden de investeringen snel rendabel.

De Drie Gezusters voelt zich verantwoordelijk om als horeca-ondernemer mee te doen als pionier in verduurzaming in het Grand Café en op het terras. Wij zijn ons ervan bewust dat horeca vaak een energieslurper is, en dat betekent dat er ook heel veel te behalen valt op het gebied van besparing’, zegt bedrijfsleider Sil Doeksen. De Drie Gezusters heeft daarom als eerste horecaondernemer van de Stad besloten om met alle adressen die zij op de Grote Markt heeft mee te doen in Groningen Vergroent. Deze adressen omvatten restaurants, een hotel en café’s. Eerder investeerde De Drie Gezusters als eerste horecazaak in Groningen flink in duurzame terrasverwarming.

Bron: Groninger Gezinsbode

Meyer beheer b.v.

Horeca exploitatie & vastgoed

Meyer Beheer B.V.
Horeca Exploitatie & Vastgoed

Pottenbakkerstraat 30
4871 EP Etten-Leur