Nieuws.jpg

Café-Restaurant Vlaanderen wordt Moeke Delft

Het in Delft bekende restaurant Vlaanderen krijgt een nieuwe naam en gaat verder als Grand Café Moeke Delft. Begin januari begint een forse verbouwing waarna het bedrijf 2 februari heropent als Moeke Delft.

Moeke staat voor gastvrijheid en een plek waar je altijd terecht kan. Moeke voelt als een huiskamer. Iedereen komt graag bij Moeke over de vloer. Voor een kop koffie, een broodje of om ’s avonds lekker aan te schuiven voor het eten. Een plek waar je elkaar ontmoet en waar je je vrienden mee naar toe neemt voor een goede borrel. Moeke Delft wordt een toegankelijk Grandcafé waar iedereen kan genieten van die gezellige sfeer.

Vlaanderen is jarenlang een begrip geweest in Delft, maar we zijn van mening dat het concept en het interieur toe is aan vernieuwing. Waar Vlaanderen meer bekend staat als restaurant wordt Moeke Delft een plek waar je de hele dag en tot laat in de avond terecht kan. Moeke wil bekend worden om haar gezelligheid, haar uitgebreide bierassortiment en kwalitatief goede kaart, die herkenbaar en betaalbaar is. In combinatie met de fantastische ligging op de Beestenmarkt en met haar grote terras de ideale plaats elkaar te ontmoeten.

De Delftse zaak deelt haar naam met een Grand café in de Bredase wijk het Ginneken en in Rhenen, waar we volgens dezelfde principes werken. Maar Moeke Delft zal een eigen look en feel krijgen, waarbij warmte en gezelligheid voorop staat.

Tot 8 januari zullen de deuren van Vlaanderen geopend zijn, waarna ze sluiten voor een forse verbouwing. En vanaf 2 februari bent u van harte welkom bij Moeke Delft!

 

Noot voor redactie

Voor meer informatie kunt u terecht bij Jenneke Groeneveld
E-mail: info@moekerhenen.nl
Tel. 0317-616161

Meyer beheer b.v.

Horeca exploitatie & vastgoed

Meyer Beheer B.V.
Horeca Exploitatie & Vastgoed

Pottenbakkerstraat 30
4871 EP Etten-Leur