Nieuws.jpg

Café diner Vlaanderen wordt grand café Moeke Delft

NA EEN KRAPPE MAAND VERBOUWEN, OPENDE GRAND CAFÉ MOEKE DELFT OP DONDERDAG 2 FEBRUARI DE DEUREN AAN DE BEESTENMARKT 16 IN DELFT. DE ZAAK VESTIGT ZICH IN HET VOORMALIGE CAFÉ DINER VLAANDEREN DAT DE AFGELOPEN WEKEN COMPLEET IS VERBOUWD.

Moeke Delft is een nieuw grand café waar de sfeer laagdrempelig is. Een huiskamer waar gasten neer kunnen strijken voor een lunch, diner of voor een kop koffie óf een speciaalbiertje. Na Rhenen en Breda is Delft de derde plaats waar Moeke de deuren opent.

Cafe Diner Vlaanderen

Café Diner Vlaanderen was jarenlang een begrip in de pittoreske stad Delft. Maar na jarenlange trouwe dienst, was het tijd voor vernieuwing en heeft het bekende restaurant een flinke verbouwing ondergaan. En dat niet alleen. De zaak gaat ook verder onder een andere naam: Moeke Delft. “Moeke verwijst naar het Brabantse woord voor moeder. Bij je moeder voel je je thuis en zo’n plek willen wij ook hier in Delft creëren.’’

 

Ommezwaai

Moeke opende eerder al in Breda en Rhenen. Eigenaar Laurens Meyer vertelt over de verbouwing: “We zijn van mening dat de identiteit en het imago van Vlaanderen niet helemaal meer overeenkwamen. Ook de behoefte van de consument met betrekking tot buiten de deur eten is veranderd. We willen graag helemaal opnieuw beginnen met een nieuwe naam en een nieuwe zaak zodat we onszelf opnieuw op de markt kunnen zetten.’’

 

Flammkuchen

Moeke staat bekend om de verschillende soorten Flammkuchen. Moeke heeft voor ieder wat wils op de kaart staan. Van Moeke’s tomatensoep tot huisgemaakte kaaskroketten, gegrilde hen met Moeke’s plakkerige marinade, een botermalse biefstuk of de verrukkelijke Moeke burger.

 

Huiskamer met terras

Restaurant Vlaanderen is compleet op de schop gegaan en verruild voor een warme huiskamer dat dankzij de warme tinten al direct bij binnenkomst als een warme deken voelt. Naast een warme uitstraling heeft Moeke Delft ook een industrieel en eigentijds karakter. Het is een plek waar alles kan en mag en waar gezelligheid altijd voorop staat. Het Grand Café biedt binnen plek voor 130 gasten. In de zomer kan er tot in de late uurtjes buiten op het terras worden genoten van de kwalitatief goede, maar betaalbare kaart. Het buitenterras biedt een ongeveer evenzoveel plekken als binnen.

Meyer beheer b.v.

Horeca exploitatie & vastgoed

Meyer Beheer B.V.
Horeca Exploitatie & Vastgoed

Pottenbakkerstraat 30
4871 EP Etten-Leur