Café Bruxelles in Breda nog bijna twee weken dicht voor onderhoud - Meyer beheer
18507
post-template-default,single,single-post,postid-18507,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-9.5,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive
 

Café Bruxelles in Breda nog bijna twee weken dicht voor onderhoud

Café Bruxelles in Breda nog bijna twee weken dicht voor onderhoud

BREDA – Waar we nu moeten gaan stappen? ,,Ik heb werkelijk geen idee”, grapt Ward van Zanten (23) uit Breda. Hij staat middenin het Belgian Beer Café Bruxelles op de Havermarkt.

Om hem heen staat alles in de steigers vanwege onderhoud. Als assistent-bedrijfsleider van Bruxelles heeft hij een paar klusweken voor de boeg.

,,We zijn gewend om in de nacht te werken. Vreemd om nu overdag hier aan de slag te zijn.” Op het podium liggen delen van het hekwerk. Deze zijn door hemzelf weer voorzien van een nieuw laagje verf. ,,Veel gaat er niet veranderen. We schilderen de zaak opnieuw, er komt een nieuw plafond boven de bar en verder wat kleine onderhoudsklusjes. De indeling en sfeer blijven hetzelfde”, legt Van Zanten verder uit.

De stapgelegenheid is tot en met 18 januari nog gesloten. Van Zanten: ,,We hopen vrijdag 19 januari de deuren weer te openen. Net op tijd voor een stapweekend én voor het Klunen.

We gaan het nieuwe jaar weer in! Voor ons betekent dit dat wij grootschalig onderhoud gaan plegen. Dit heeft tot gevolg dat wij van 1 tot 18 januari helaas gesloten zijn.
We zien jullie 18 januari graag weer aan onze bar om de drankjes in de schenken!Bron: BN de Stem