Burger King master franchise voor Nederland getekend - Meyer beheer
18588
post-template-default,single,single-post,postid-18588,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-9.5,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive
 

Burger King master franchise voor Nederland getekend

Burger King master franchise voor Nederland getekend

BKNL B.V. heeft op 26 januari de master franchiseovereenkomst voor Nederland getekend met Burger King Europe GMBH (BKE). Achter BKNL staat het horecabedrijf Meyer Beheer B.V.

Laurens Meyer geeft aan zeer verheugd te zijn over de deal: “BURGER KING® is als zeer bekend en sterk merk, tot nu toe ondervertegenwoordigd geweest in Nederland. Wij gaan (in nauwe samenwerking met de bestaande franchisenemers) vaart maken met een snelle expansie en landelijke dekking om daarmee te voldoen aan een groeiende behoefte van de consument om onder andere onze ‘Flame Grilled Burger’ te kunnen ervaren.”

“We zijn heel enthousiast over deze overeenkomst, die ons zal helpen het BURGER KING® merk in deze belangrijke Europese markt te laten groeien”, aldus José Cil, President van BURGER KING®. “We verheugen ons op de samenwerking met het BKNL B.V.-team, dat over aanzienlijke horeca-ervaring beschikt, om de schaal van onze BURGER KING®-activiteiten in Nederland te vergroten.”

Managementteam

Het managementteam van BKNL krijgt op dit moment vorm. De dagelijkse leiding zal in handen zijn van Hans Miete en Jeroen Verhoeven behartigt de financiële zaken.

Naast het samenstellen van het team, krijgt de komende maanden de inventarisatie van nieuwe locaties de hoogste prioriteit om een goede start te kunnen maken.

Over BURGER KING®

BURGER KING®, opgericht in 1954, is de 2e grootste fast food hamburger keten ter wereld en heeft op dit moment ongeveer 60 restaurants in Nederland. Wereldwijd zijn er meer dan 16.000 vestigingen in meer dan 100 landen. Het BURGER KING® merk is in eigendom van Restaurant Brands International Inc., één van werelds grootste quick service restaurant bedrijven met meer dan 29 mld dollar omzet uit ruim 23.000 restaurants.

Bron: wwwFranciseplus.nl