BURGER KING® master franchise voor Nederland getekend, BKNL klaar voor groei! - Meyer beheer
18557
post-template-default,single,single-post,postid-18557,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-9.5,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive
 

BURGER KING® master franchise voor Nederland getekend, BKNL klaar voor groei!

BURGER KING® master franchise voor Nederland getekend, BKNL klaar voor groei!

Persbericht 26 januari 2018

BURGER KING® master franchise voor Nederland getekend, BKNL klaar voor groei!

BKNL B.V. heeft vandaag de masterfranchise-overeenkomst voor Nederland getekend met Burger King Europe GMBH (BKE). Achter BKNL staat het bekende horecabedrijf Meyer Beheer B.V.

Laurens Meyer geeft aan zeer verheugd te zijn over de deal: “BURGER KING® is als zeer bekend en sterk merk, tot nu toe ondervertegenwoordigd geweest in Nederland. Wij gaan (in nauwe samenwerking met de bestaande franchisenemers) vaart maken met een snelle expansie en landelijke dekking om daarmee te voldoen aan een groeiende behoefte van de consument om o.a. onze ‘Flame Grilled Burger’ te kunnen ervaren.”

“We zijn heel enthousiast over deze overeenkomst, die ons zal helpen het BURGER KING® merk in deze belangrijke Europese markt te laten groeien”, aldus José Cil, President van BURGER KING®. “We verheugen ons op de samenwerking met het BKNL B.V.-team, dat over aanzienlijke horeca-ervaring beschikt, om de schaal van onze BURGER KING®-activiteiten in Nederland te vergroten.”

Het iconische BURGER KING®, opgericht in 1954, is de tweede grootste fast food hamburger keten ter wereld en heeft op dit moment ongeveer 60 restaurants in Nederland. Wereldwijd zijn er meer dan 16.000 vestigingen in meer dan 100 landen. Het BURGER KING® merk is in eigendom van Restaurant Brands International Inc., één van werelds grootste quick service restaurant bedrijven met meer dan 29 mld dollar omzet uit ruim 23.000 restaurants.

Het management team van BKNL krijgt op dit moment vorm. De dagelijkse leiding zal in handen zijn van Hans Miete en Jeroen Verhoeven behartigt de financiële zaken.

Naast het samenstellen van een topteam krijgt de komende maanden de inventarisatie van nieuwe locaties de hoogste prioriteit om een vliegende start te kunnen maken. Het hoofdkantoor van BKNL B.V. is voorlopig gevestigd in Etten-Leur.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met BKNL : tel nr 088 045 7777

 
Tags: